Як видалити збережені облікові дані в підключенні до віддаленого робочого столу

У сьогоднішній статті розглянемо як видалити збережені облікові дані в підключенні до віддаленого робочого столу.

Використовуючи "Підключення до віддаленого робочого столу" ви можете віддалено підключитися до інших комп'ютерів у своїй мережі. Якщо ви у вікні підключення натиснули на "Показати параметри" і поставили крапку в поле "Дозволити мені зберігати обліковий дані" - то при кожному підключенні буде з'являтися запит на збереження облікових даних, і якщо ви погодитесь - облікові дані будуть збережені і використані до даного підключення в майбутньому.

Щоб видалити раніше збережені облікові дані:

1. Відкрийте підключення до віддаленого робочого столу: один із способів - в рядку пошуку або в меню виконати (виконати викликається клавішами Win + R) введіть  mstsc і натисніть клавішу Enter.

2. Введіть комп'ютер, збережені облікові дані якого ви хочете видалити.

3. Натисніть на "Видалити" і підтвердіть дію натиснувши на "Так".

Другий спосіб: видалити збережені облікові дані в диспетчері облікових даних

1. У рядку пошуку введіть "Диспетчер облікових даних" і виберіть його зі знайдених результатів (також ви можете зайти в ці настройки через панель управління).

2. Зайдіть в "Облікові дані Windows" => натисніть на TERMSRV з підключенням дані якого ви хочете видалити => натисніть на "Видалити".

На сьогодні все, якщо ви знаєте інші способи - пишіть в коментарях! Удачі Вам 🙂