Відключити "Зберегти пароль для цього сайту" в Google Chrome

Коли ви на якомусь сайті вводите свій логін і пароль - Google Chrome пропонує зберегти їх, щоб в майбутньому входити на цьому сайті з вашими обліковими даними автоматично. За замовчуванням, запит на збереження логіна і пароля включений, але ви можете вимкнути його в будь-який момент, також ви його можете включити знову коли захочете.

Менеджер паролів в браузері Chrome хороший за своїм функціоналом, ви можете шифрувати паролі, можете зайти в браузер використовуючи свій обліковий запис Google і всі паролі (як і інші настройки) будуть синхронізовані з вашим обліковим записом. Якщо ви зайдете під своїм обліковим записом Google в браузер на інших пристроях - дані паролі (як і настройки) будуть відображатися і там. Тобто, іншими словами ваші паролі завжди будуть у вас під рукою.

1. Відкрийте браузер Google Chrome => введіть в адресний рядок  chrome: // settings / passwords і натисніть клавішу Enter (або натисніть на три точки справа вгорі, зайдіть в "Налаштування" => натисніть на "Додаткові" => натисніть на "Налаштування паролів ").

2. Навпаки "Пропонувати зберігати паролі" натисніть на перемикач, щоб він став в положення "Вимкнути." - якщо ви хочете, щоб вам не пропонувало зберегти пароль, або "Вкл." - щоб вам пропонувало зберегти пароль.

На сьогодні все, якщо ви знаєте інші способи або у вас є доповнення - пишіть в коментарях! Удачі Вам 🙂